Tips och råd

Idag finns det många olika forum man kan vända sig till för att få tips av varandra gällande skötsel, funderingar och enklare frågor om sina djur. Om det gäller en skada eller om djuret inte mår bra så ska man givetvis alltid vända sig till en veterinär i första hand.

little-dogs

Hund

Som hundägare kan det vara bra att ha någonstans att vända sig för att läsa på eller ställa frågor och funderingar kring hundens beteende, träning och uppfostran. Det finns många olika forum att vända sig till och har man till exempel en jakthund så kan även de olika jaktsidorna ha bra information. En sida som har allt för den hundintresserade är vovve.net, en väldigt informativ sida med lättöverskådlig meny och rastplatsen som är ett forum. Vad gäller skötsel, kosttillskott och utrustning för din hunds välmående så finner du det du behöver på Haromi.se. De har bra priser, snabba leveranser och ett brett sortiment

Häst

För hästägaren är Bukefalos.com ett bra forum som täcker ett stort område vad gäller det mesta runt omkring hästar. Det kan handla om allt från avel, skötsel, utrustning och ridning till nyheter i hästvärlden. Där kan du också söka efter information eller ställa frågor om olika grenar inom hästsporten såsom trav, dressyr, fälttävlan, westernritt och hoppning med mera. Det finns även möjlighet att annonsera eller läsa olika bloggar. Vad gäller utrustning till både dig själv och din häst så är Hööks ett bra val, finns det ingen butik i närheten så kan man handla online på Hooks.se. De har en överskådlig sida där det är lätt att hitta det man söker och de har många år i branschen.

Katt

Vad gäller våra katter så finns Svenska katters sida Katter.nu och Kattforum.se där du kan hitta informationen du söker. Där finns många olika underkategorier med massor av information om skötsel, beteende, uppfödning och utställning för att bara nämna några och en egen sida för forumet. Där finns också olika länkar till bland annat katthem, försäkringsbolag och bloggar. Vill du hitta en butik som har allt till din katt så måste du kolla in Kattkompaniet.nu som har ett brett sortiment. Där hittar du klösträd, leksaker, kosttillskott och produkter för pälsvård för att nämna några artiklar.