Aktiviteter för sommaren

Våren är här och sommaren närmar sig med stormsteg. Folk i hela landet gör sig redo för semester och sommarlov. Men vad ska man fylla ledigheten med? Här är våra tips!

Bada

För många är att bada en självklar del av sommaren. Varför inte för dig också? Det är gratis och en aktivitet för alla åldrar. Vad väntar du på? Ta på dig badkläderna och hoppa i vattnet!

Träna

Många förknippar sommar och ledighet med slappa dagar i solen. Men varför inte passa på att träna? Börja dagen med en lätt joggingtur och du kommer bli piggare och gladare. Att du sedan med gott samvete kan sjunka ner i solstolen är såklart också en bonus.

Resa

Varför inte ta med barnen på en resa under semestern? Att få se något nytt och umgås med familjen är väldigt roligt och givande. Det finns otroligt många platser, både i Sverige och utomlands, som passar perfekt för familjesemestern.

Renovera

Man ska så klart ägna semestern och att ladda batterierna, men det går inte att komma ifrån att semestertider också är ett gyllene tillfälle att göra om hemma. Vårt tips är dock att du inte tar dig an för stora projekt. Kom ihåg att du ska vara ledig också.

Engagera

Du sitter där på din altan och efter en vecka börjar det klia i fingrarna. Känner du igen dig? Varför inte lägga lite tid på att hjälpa till i något sammanhang där behovet av hjälp är stor? Dotterns fotbollslag eller läxhjälpen på biblioteket kanske behöver din hjälp. Vad väntar du på?

Ha en trevlig sommar!