Att ta sig ut i naturen

Sommaren kommer med stormsteg och förhoppningsvis så är det snöfritt i hela landet, detta gör att vi kan ta oss ut i naturen på ett annat sätt än under vintern.

Välj rätt cykel

Det kan vara dags att titta över sin eller sina cyklar. Ta fram din cykel och serva upp den så den är redo för äventyr i skog och mark. Kanske det är på tiden att investera i en ny cykel. Har du funderat på att köpa en ny cykel så kolla in Cykelkrafts hybridcyklar som fungerar lika bra på en grusig stig som på asfaltsbeklädda vägar. Vi har alla olika intressen och vissa kanske gillar att cykla efter landsväg och andra gillar mer att cykla i skog och mark. Skaffa dig den cykel som du tycker passa dig bäst.

Cykla till arbetet

Med dagens bränslepriser så kanske man prioriterar att cykla till arbetet om det inte är allt för långt, en cykel går ju att använda till så mycket. Du kan träna genom att åka ut på något cykelpass men också som rekreation och ta dig ut i naturen och få sköna upplevelser med familj eller vänner. En cykel som är anpassad för båda delar är ju den bästa investeringen. Du får ju betydligt bättre kondition om du dagligen cyklar till och från arbetet. Men också ger dig ut på din cykel på fritiden.

Vad du ska din cykel till

Om du cykelpendlar till arbetet kanske en elcykel är att föredra så du kommer fram snabbare till ditt arbete, men även där så finns det modeller som du kan ta ut i skog och mark för enbart njutningen skull. Lämna inget åt slumpen utan fundera ordentligt vad du ska ha din cykel till och läs på om olika modeller innan du bestämmer dig för vad du ska köpa. Det är inget som säger att du kan ha flera olika modeller av cykel. En som du pendlar till och från arbetet med och en som är mer för träningsbehovet.